Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës argjinaturë
argjinaturë:

argjinatúr/ë,-a f. sh. -a(t) ndërt. ledh i madh prej dheu të ngjeshur anës lumenjve, që pengon vërshimin e ujërave; pendë, sfrat.

Sinonime / Të përafërta:
pendë
sfrat