Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës argjile
argjilë:

argjíl/ë,-a f. sh. -a(t) deltinë.

Të ngjashme:
argjilor:

argjilór,-e mb. deltinor: tokë argjilore.

angjinë:

angjín/ë,-a f. sh. -a(t) mjek. pezmatim i cipës së grykës dhe i bajameve.