Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës argjentinas
argjentinas:

argjentínas,-i m. sh. -(it) banor vendës i Argjentinës ose me prejardhje nga Argjentina.

argjentinas:

argjentínas,-e mb. që lidhet me argjentinasit a me Argjentinën, i argjentinasve a i Argjentinës: bregdeti argjentinas.

Të ngjashme:
argjentinase:

argjentínas,-e, -ja f. sh. -e(t).