Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës argjendurine
argjendurinë:

argjendurín/ë,-a f. kryes. sh. -a(t) send a stoli prej argjendi: i dhuroi një argjendurinë.