Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës argjendurinë
argjendurinë:

argjendurín/ë,-a f. kryes. sh. -a(t) send a stoli prej argjendi: i dhuroi një argjendurinë.