Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës argateri
argatëri:

argatërí,-a f. të qenët argat; puna e argatit; / përmb. argatët.

Sinonime / Të përafërta:
argatët
Të ngjashme:
argate:

argát,-e, -ja f. sh. -e(t).