Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës argas
argas:

argás kal., -a, -ur bised. regj.

Sinonime / Të përafërta:
regj
Të ngjashme:
argat:

argát,-i m. sh. -ë(t) punëtor me mëditje te një pronar tokash.

arras:

árras ndajf. mënyrë të luajturi me arra.

largas:

lárgas (lárgazi) ndajf. nga larg, larg e larg; larg njëri-tjetrit: fliste largas.

vargas:

várgas (várgazi) ndajf. varg.

aras:

áras ndajf. hapur; sheshit: flasim aras.