Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës ardhangësi
ardhangësi:

ardhangësí,-a f. libr. të qenët i ardhangët.

Të ngjashme:
ardhangët:

ardhángët (i, e) mb. që është plot njomësi e gjallëri; i mbushur e i ngjeshur; i këndellët.