Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës arbitrarisht
arbitrarisht:

arbitrarísht ndajf. në mënyrë arbitrare.

Të ngjashme:
arbitraritet:

arbitraritét,-i m. sh. -e(t) libr. të qenët arbitrar; qëndrim, veprim a zgjidhje arbitrare.