Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës apostolik
apostolik:

apostolík,-e mb. fet. që lidhet me kishën katolike; papnor; / që lidhet me apostujt; që është si apostull.