Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës apostafat
apostafat:

apostafát ndajf. bised. enkas, nergut.

Sinonime / Të përafërta:
enkas
nergut