Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës apendicit
apendicit:

apendicít,-i m. sh. -e(t) anat. zgjatim i vogël i zorrës së trashë, zorra e verbër: operoi apendicitin; / mjek. mahisje e kësaj pjese të zorrës: ka apendicit.