Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës antropofag
antropofag:

antropofág,-u m. sh. -ë(t) libr. njeringrënës.

Sinonime / Të përafërta:
njeringrënës
Të ngjashme:
antropolog:

antropológ,-u m. sh. -ë(t) studiues në antropologji.