Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës antracit
antracit:

antracít,-i m. min. qymyr i llojit më të mirë.

Të ngjashme:
antrakt:

antrákt,-i m. sh. -e(t) teatr. ndërakt.