Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës antivlerë
antivlerë:

antivlér/ë,-a f. sh. -a(t) gjithçka që është në kundërshtim me vlerat e vërteta dhe i dëmton ato: rreziku i antivlerave.