Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës antishoqëror
antishoqëror:

antishoqërór,-e mb. që është në dëm të interesave të shoqërisë.