Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës antiligjor
antiligjor:

antiligjór,-e mb. i kundërligjshëm: veprim antiligjor.