Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës antilëndë
antilëndë:

antilënd/ë,-a f. fiz. kundërlëndë.

Sinonime / Të përafërta:
kundërlëndë