Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës antikuar
antikuar:

antikuár,-i m. sh. -ë(t) mbledhës e shitës antikash a librash të vjetër e të rrallë.