Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës antikombetar
antikombëtar:

antikombëtár,-e mb. që është kundër interesave të kombit të vet: politikë antikombëtare.