Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës antigaz
antigaz:

antigáz,-i m. sh. -ë(t) usht. kundërgaz.

Sinonime / Të përafërta:
kundërgaz