Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës antifetar
antifetar:

antifetár,-e mb. kundërfetar.

Sinonime / Të përafërta:
kundërfetar
Të ngjashme:
anijetar:

anijetár,-e mb. që ka të bëjë me anijen a me flotën detare.

anijetar:

anijetár,-i m. sh. -ë(t) pjesëtar ekuipazhi në anije, detar.