Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës antidemokratik
antidemokratik:

antidemokratík,-e mb. që është kundër demokracisë: regjim antidemokratik.