Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës antiajror
antiajror:

antiajrór,-e mb. libr. kundërajror: artileri antiajrore.

Sinonime / Të përafërta:
kundërajror