Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës anijatë
anijatë:

aniját/ë,-a f. sh. -a(t) arkit. pjesa brenda kishës në mes dy rreshta shtyllash.

Të ngjashme:
ngjatë:

ngjátë (i, e) mb. i afërt; i afërm.