Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës anglikan
anglikan:

anglikán,-e mb. fet. që lidhet me formën angleze të protestantizmit: kisha anglikane.