Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës angazhoj
angazhoj:

angazh/ój kal., -óva, -úar libr. 1. zë me qira tërësisht për vete një mjet, një sallë etj.; pajtoj. 2. e fut dikë në një punë a në një veprimtari.

Sinonime / Të përafërta:
pajtoj
Të ngjashme:
angazhim:

angazhím,-i m. sh. -e(t) 1. veprimi sipas foljeve. 2. zotim.