Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës angërdufem
angërdufem:

angërdúf/em vetv., -a (u), -ur krahin. 1. v. III lëshon pendët e fryhet (gjeli i detit). 2. fig. fryhem si gjel deti; kapardisem, krekosem.

Sinonime / Të përafërta:
kapardisem
krekosem
Të ngjashme:
angërdufje:

angërdúfj/e,-a f. sh. -e(t) veprimi dhe gjendja sipas foljes.