Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës anesishtII
anësishtII:

anësíshtII ndajf. duke mbajtur anësi.

Të ngjashme:
anësishtI:

anësíshtI ndajf. në mënyrë anësore; tërthorazi.