Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës anerruge
anërrugë:

anërrúg/ë,-a f. sh. -a(t) pjesa anësore e rrugës: u ndal në anërrugë.