Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës aneperqark
anepërqark:

anepërqárk (aneqárk) ndajf. rreth e rrotull: i ra anepërqark.

anepërqark:

anepërqárk parafj. (r. rr.) rreth: anepërqark shtëpisë.