Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës aneperane
anëpëranë:

anëpëránë ndajf. anembanë.

Sinonime / Të përafërta:
anembanë