Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës anedetas
anëdetas:

anëdétas,-e mb. 1. bregdetar. 2. edhe si em., bregdetas.

Të ngjashme:
anëdet:

anëdét,-i m. sh. -e(t) bregdet.