Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës andrallos
andrallos:

andrallós kal., -a, -úr bised. i sjell andralla dikujt.

Të ngjashme:
andrallosem:

andrallósem vetv. e andrallos.

andrallosje:

andrallósj/e,-a f. sh. -e(t) veprimi sipas foljeve.

andrallosur:

andrallósur (i, e) mb. që ka shumë andralla.

andrallë:

andráll/ë,-a f. sh. -a(t) bised. kokëçarje, telash: jetë pa andralla.