Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës andrallemadh
andrallëmadh:

andrallëmádh,-e mb., edhe si em., bised. që ka shumë andralla.