Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës andralle
andrallë:

andráll/ë,-a f. sh. -a(t) bised. kokëçarje, telash: jetë pa andralla.

Sinonime / Të përafërta:
kokëçarje
telash
Të ngjashme:
andrallos:

andrallós kal., -a, -úr bised. i sjell andralla dikujt.