Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës andrallëmadh
andrallëmadh:

andrallëmádh,-e mb., edhe si em., bised. që ka shumë andralla.