Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës andejpari
andejpari:

andejpári ndajf. diku andej; kund. këtejpari.

Antonime:
këtejpari