Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës anatomikisht
anatomikisht:

anatomikísht ndajf. libr. sipas pjesëve të trupit; sipas anatomisë: e preu anatomikisht.