Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës anamalas
anamalas:

anamálas,-i m. sh. -(it), edhe si mb., banor pranë malit.