Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës analumas
analumas:

analúmas,-i m. sh. -(it), edhe si mb., bregalumas: banorët analumas.

Sinonime / Të përafërta:
bregalumas