Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës analfabetizëm
analfabetizëm:

analfabetíz/ëm,-mi m. të qenët analfabet; padituri.

Sinonime / Të përafërta:
padituri