Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës anëtarësoj
anëtarësoj:

anëtarës/ój kal., -óva, -úar e bëj dikë anëtar në një parti, në një shoqatë etj.

Të ngjashme:
anëtarësim:

anëtarësím,-i m. sh. -e(t) veprimi sipas foljeve: u bënë shumë anëtarësime.

anëtarësi:

anëtarësí,-a f. të qenët anëtar i një partie, i një shoqate etj.; / përmb. gjithë anëtarët.