Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës anësujë
anësujë:

anësúj/ë,-a f. sh. -a(t) vjet. ishull.

Sinonime / Të përafërta:
ishull
Të ngjashme:
anëlumë:

anëlúm/ë,-i m. breg lumi.