Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës anëdetas
anëdetas:

anëdétas,-e mb. 1. bregdetar. 2. edhe si em., bregdetas.

Sinonime / Të përafërta:
bregdetar
bregdetas
Të ngjashme:
anëdet:

anëdét,-i m. sh. -e(t) bregdet.