Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës amvisëroj
amvisëroj:

amvisër/ój kal., -óva, -úar bëj punët e amvisës; qeveris shtëpinë, vë në rregull shtëpinë. / pës. amvisëróhet v. III.

Të ngjashme:
amvisërim:

amvisërím,-i m. veprimi sipas foljes.

amvisëri:

amvisërí,-a f. puna dhe zotësia e amvisës.