Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës amshueshmëri
amshueshmëri:

amshueshmërí,-a f. libr. përjetësi.

Sinonime / Të përafërta:
përjetësi