Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës amendament
amendament:

amendamént,-i m. sh. -e(t) drejt. shtojcë që i bëhet një ligji, një vendimi etj. për ta përmirësuar.