Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ambulator
ambulator:

ambulatór,-e mb. mjek. që bëhet nga ambulanca: shërbim ambulator.