Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës aluvionor
aluvionor:

aluvionór,-e mb. gjeol. lyshtëror.

Të ngjashme:
aluvion:

aluvión,-i m. sh. -e(t) gjeol. lyshtër.